Skal du have nyt badeværelse? Du kan vælge at rive det gamle ned og bygge et nyt, eller du kan renovere det gamle. Hos Uglerup Smedie og VVS hjælper vi dig gerne med begge dele. Vi er et professionelt firma med mange års erfaring inden for renovering af badeværelse. Vi står primært til rådighed i områderne i og omkring Holbæk, Tuse Næs og Vipperød.

Vi er eksperter i badeværelser og kan hjælpe dig til et perfekt resultat, uanset opgaven. Skal du have nyt badeværelse eller renoveret det eksisterende, så lad os håndtere dele af eller hele entreprisen. Hvad enten det er det lille københavnertoilet eller det store luksuriøse badeværelse med god plads til afslapning og nydelse, så står Uglerup Smedie og VVS klar, når installationerne driller.

HVAD KOSTER RENOVERING AF BADEVÆRELSE?

Den eksakte pris på renovering af badeværelse afhænger af den pågældende opgave. Det kommer bl.a. an på, om der er tale om en lille eller stor opgave, samt hvilke materialer der skal bruges. Uanset om du drømmer om et helt nyt badeværelse eller blot et nyt bad, så garanterer vi så billige priser som muligt.

Vi har mange års erfaring i etablering af badeværelser, og vi har en stor viden inden for materialer, indretning og installationer. Vi giver en grundig rådgivning og hjælper dig med at komme godt igennem hele processen.

Vi sætter en ære i at skabe flotte badeværelser, og vores kvalitetsbevidste medarbejdere sørger for, at dit nye badeværelse bliver af høj kvalitet, både hvad angår finesser, funktionalitet og udseende.

Vi kan desuden løse en række andre opgaver effektivt såsom et løbende toilet, en dryppende vandhane, rustne rør eller knækkede klinker.

KONTAKT OS OG HØR MERE OM DINE MULIGHEDER

Vi hjælper kort sagt med både små og store ting. Kontakt os for at høre mere om det arbejde inden for renovering af badeværelse, som vores professionelle firma leverer til den aftalte tid.

Vi kan kontaktes på telefon 59 46 12 66 eller på e-mail info@uglerupsmedie.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt med et godt tilbud på badeværelsesrenovering.