Er der kommet et brud på dine vandledninger? Så kan du med fordel kontakte autoriserede VVS-installatør Uglerup Smedie og VVS for professionel hjælp. Vi sørger for at få lukket stophanen og repareret bruddet professionelt og hurtigst muligt. Vores kunder kommer primært fra Holbæk, Tuse Næs eller Vipperød, men vi reparerer også brud på vandledning i andre omkringliggende områder.

Et tegn på et brud er, at vandet pibler op af jorden, og vandtrykket falder. Vandledninger må kun repareres af en autoriseret VVS-installatør, og derfor bør du altid søge professionel hjælp, hvis du har brug for reparation eller udskiftning af din vandledning.

Vi står altid klar til at rykke ud og løse opgaven professionelt og til en god pris.

VI MINIMERER FØLGESKADER VED BRUD PÅ VANDLEDNING

Mange gamle vandledninger i jorden er lavet i jernrør og vil med tiden forgå, og der vil så opstå brud på røret. Derfor er det ikke usandsynligt, at der opstår brud på dine vandledninger. Vi har heldigvis mange års erfaring med reparation og udskiftning af vandledninger i jord, så du kan trygt lade os hjælpe dig.

Er uheldet ude rykker vi hurtigt ud, graver op og får repareret bruddet professionelt, hvilket minimerer risikoen for følgeskader. Nogle gange kan reparationen klares med en bandagemuffe, i andre tilfælde må dele af røret skiftes. Vi sørger naturligvis for at finde den mest optimale løsning hos dig.

KONTAKT OS FOR AT HØRE NÆRMERE

Skal vi reparere brud på vandledning hos dig, så er du velkommen til at kontakte os med det samme for at høre nærmere om f.eks. priser. Vi er altid klar til at hjælpe enhver kunde med både store og små opgaver.

Vi kan kontaktes på telefon 59 46 12 66 eller på e-mail info@uglerupsmedie.dk, så hører du fra os snarest muligt.