Kunne du tænke dig at spare penge på din varmeregning? Så bør du udskifte din nuværende varmekilde til et naturgasfyr. Lige her hos Uglerup Smedie og VVS har vi mange års erfaring inden for udskiftning og installation af gasfyr. Vi servicerer kunder i og omkring Holbæk, Tuse Næs og Vipperød.

Et naturgasfyr kommer med en række fordele. Det er miljøvenligt og billigt, og derudover kan naturgas bl.a. bruges til opvarmning af hjemmet og til madlavning. Du sparer penge ved at udskifte dit gamle oliefyr med f.eks. et kondenserende naturgasfyr. Fyrets bedre energieffektivitet sænker typisk el-regningen og forøger værdien af huset.

Vi hjælper dig med at skifte og installere til naturgas, og du bør aldrig tøve med at kontakte os for professionel hjælp.

HVAD KOSTER ET NYT GASFYR?

Det er svært at angive en konkret pris på, hvad et nyt gasfyr koster, idet naturgasinstallationer fås i mange forskellige prisniveauer. Et gasfyr har dog en lang levetid, og derfor er pengene godt givet ud. Vi hjælper dig gerne med at finde den løsning, som matcher både dine behov og dit budget bedst muligt.

Det er en god idé at tage Uglerup Smedie og VVS med på råd, når du skal skifte fyr. Vi fortæller dig om fordele og ulemper ved de forskellige kedelløsninger. Udover kyndig vejledning kan du forvente et godt håndværk og kvalitetsløsninger, hver gang du samarbejder med os.

KONTAKT OS FOR FLERE INFORMATIONER OM NATURGASFYR

Kontakt os, og få et godt tilbud og en fremtidssikret løsning fra din autoriserede VVS-installatør. Vi garanterer en hurtig og effektiv installation af dit nye naturgasfyr.

Ønsker du flere informationer om priser eller andet, er du velkommen til at kontakte os allerede i dag på telefon 59 46 12 66 eller på e-mail info@uglerupsmedie.dk  så hører du fra os hurtigst muligt.