Kunne du tænke dig at spare penge på din varmeregning, så er en luft til vand varmepumpe et godt valg. Med en luft til vand varmepumpe kan du nemlig spare helt op til 60 % på varmeregningen. Uglerup Smedie og VVS forhandler gode varmepumper for kunder i og omkring Holbæk, Tuse Næs og Vipperød – og så endda til en god pris.

I de fleste tilfælde vil en luft til vand varmepumpe være den bedste investering, da den både kan bruges til opvarmning af brugsvand og rum, hvorimod en luft til luft varmepumper udelukkende opvarmer rummet.

En luft til vand varmepumpe er også et fornuftigt alternativ, hvis du f.eks. har overvejet jordvarme som din opvarmningsform. En varmepumpe vil nemlig ikke stille høje krav til hverken hus eller have – f.eks. i modsætning til et jordvarmeanlæg.

HVORDAN FUNGERER EN LUFT TIL VAND VARMEPUMPE?

En luft til vand varmepumpe fungerer på den måde, at den udnytter varmeenergi, der findes i luften. Den omsætter energien til vand, som derefter føres videre til varmtvandsbeholderen. Det opvarmede vand ledes derefter videre til radiatorerne i huset, som så opvarmer brugsvand og hus.

Luft og el er det eneste det kræver for at holde en luft til vand varmepumpe kørende. I forhold til huse med olie- og gasfyr samt el-opvarmede huse, bruger en luft til vand varmepumpe meget lidt strøm. Det er derfor en meget attraktiv økonomisk løsning.

Denne form for varmepumpe har en høj virkningsgrad og er en yderst energivenlig erstatning for f.eks. elvarme samt gas-og oliefyr.

RING TIL OS FOR ET GODT TILBUD PÅ INSTALLATION AF VARMEPUMPE

Men hvad koster en luft til vand varmepumpe? Og kan man bestille montering af varmepumpe? Du skal ikke tøve med at kontakte os, hvis du har spørgsmål til f.eks. priser. Vi står klar til at besvare dem samt give rådgivning inden for service på varmepumpe.​

Kontakt os på telefon 59 46 12 66 eller på e-mail info@uglerupsmedie.dk, så hører du fra os hurtigst muligt.